Over rijschool RijGoedweg

Rijschool RijGoedWeg te Winschoten

In oktober 2016 heb ik, Erik van der Weg, rijschool RijGoedweg in Winschoten opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De afgelopen jaren ben ik als filiaalleider werkzaam geweest bij Bo-rent verhuur in Winschoten.

Ik vond dat het tijd werd voor iets anders. Ik wil een beroep waarin ik met mensen kan werken. Auto rijden is altijd al een grote passie voor mij geweest en deze passie wil ik graag delen. Daarom ben ik in 2015 begonnen met de opleiding tot rijinstructeur bij de Verkeersacademie. In augustus 2016 heb ik de opleiding afgerond en ben ik direct begonnen met de voorbereiding van het starten van mijn eigen rijschool. Op 1 januari 2017 begin ik met mijn nieuwe droom: "rijschool RijGoedWeg."


Wie ben ik:

Ik ben Erik van der Weg en je vaste rijinstructeur. Ik ben getrouwd met Alette en we wonen in Winschoten.

Mijn passie voor autorijden is al begonnen met het behalen van het roze papiertje op mijn 18e.
Tegenwoordig kan dat al een jaartje eerder en dat is ook mijn advies. Hoe eerder je je rijbewijs hebt, hoe langer je ervan geniet. Wacht niet langer en investeer wat tijd in deze nieuwe fase van je leven.

Na het behalen van mijn Mavo diploma heb ik 2 jaar MTS gedaan en heb toen eerst mijn diensplicht vervult. Na mijn diensttijd ben ik beroepsmilitair geworden en was ik gelegerd in Duitsland. Tijdens mijn diensttijd heb ik mijn CE rijbewijs gehaald, mijn chauffeursdiploma en nog veel meer.

Na 6 jaar beroepsmilitair ben ik gaan werken als internationaal vrachtwagenchauffeur, aangezien rijden toen al een passie voor mij was.
Na 1,5 jaar kreeg ik een baan aangeboden als depot manager bij Aqua-system. Met dit beroep was ik dagelijks onderweg in het noorden van Nederland.
Door een reorganisatie is de vestiging in Assen gesloten en ging ik op zoek naar een nieuwe baan. In 2005 ben ik begonnen als filiaalleider bij de Bo-rent in Winschoten.
Nu ga ik per 1 Januari beginnen met rijschool RijGoedWeg.
Ik wil mijn ervaring en passie voor autorijden graag delen met jullie.
Samen zullen we naar je rijbewijs toewerken, zodat jij veilig en vertrouwd alleen de weg op kunt..!!

Wil je meer informatie neem contact met ons op.